Spelen is leren en leren is spelen

U zoekt een peutergroep voor uw zoontje of dochtertje? Aan de Fatimaschool is een inpandige peutergroep verbonden. Hier kan uw kind lekker spelen met andere kinderen, in een uitnodigende, veelzijdige en veilige speelomgeving. 

 

Onze peutergroep biedt de kinderen veel verschillende activiteiten. Bijvoorbeeld: bewegingsspel, kringspelletjes, fantasiespelletjes, voorlezen, het zingen van liedjes en knutselen. Daarnaast kan uw kind kennismaken met verschillende soorten ontwikkelingsmaterialen zoals blokken, puzzels, mozaïek. Spelenderwijs ontwikkelt uw kind zo zijn of haar woordenschat, motoriek en sociale vaardigheden. De leidsters van de peutergroep proberen uw kind een aangename tijd te bieden onder het motto: "Spelen is leren en leren is spelen".

 

Stichting Peuterspeelzalen Roosendaal 

Alle peutergroepen in de gemeente Roosendaal zijn onderdeel van de Stichting Peuterspeelzalen Roosendaal (SPR). De SPR bestaat uit 26 locaties die (bijna) allemaal gevestigd zijn in basisschoolgebouwen. In vrijwel al deze peutergroepen wordt gewerkt met een programma voor voor- en vroegschoolse educatie. Voor meer informatie kunt u terecht op www.spr-roosendaal.nl, bij de clusterleider, mevr. Gulay Çelik (e-mail: cluster1@spr-roosendaal.nl  / telefoon: 06 5398 5282), of direct bij het SPR bestuurskantoor, 0165 587 080. Uiteraard kunt u voor meer informatie ook altijd terecht bij de leidsters van peutergroep Fatima; stapt u gerust eens binnen!