Van harte welkom!

U zoekt een basisschool voor uw kind? Dan vindt u op de Fatimaschool een ontwikkelingsgerichte schoolomgeving met veel aandacht voor de individuele leerling. Dit geven wij onder andere vorm door middel van onderwijs op maat en met veel aandacht voor de sociale ontwikkeling van onze leerlingen.

 

Onze vier pijlers

Onderwijs op de Fatimaschool kent vier belangrijke pijlers: ontwikkelingsgericht, structuur, vertrouwd en respectvol. Deze pijlers vindt u terug in de opbrengstgerichte aanpak die wij in ons onderwijs hanteren. In de kleuterbouw wordt de rust en zelfstandigheid vergroot door middel van de Schatkist. Dit zet zich voort vanaf groep 3 in de zogenaamd BAS-aanpak waarbij voor de kinderen op individueel niveau het juiste leerklimaat wordt gecreëerd. Ook op sociaal-emotioneel gebied biedt de Fatimaschool een doelgerichte aanpak. Hierbij gebruiken wij de zogenaamde Kanjermethode.

 

Kennismaken?

Interesse in een vrijblijvende kennismaking? Maakt u dan een afspraak met onze directeur Mirjam Westdorp. Tijdens dit gesprek zal zij onze school verder toelichten en krijgt u de gelegenheid om vragen te stellen. Tevens zal er een kijkje in de (kleuter)groepen genomen worden, zodat u een goede eerste indruk krijgt van onze manier van werken en onze omgang met kinderen.

 

Het team van de Fatimaschool heet u en uw kind graag van harte welkom!