Jeanneke van Oosterbosch - van den Bergh

Leerkracht groep 3a en 1-2a / RT-er / stagecoach

Mijn naam is Jeanneke van Oosterbosch – v.d. Bergh.

Vanaf 1975 ben ik werkzaam in het onderwijs en sinds 1990 op de Fatimaschool.

Voor mij is onderwijs het mooiste beroep dat er is en na al die jaren ben ik nog steeds blij dat ik het mag doen. Het is afwisselend en dynamisch, en biedt iedere keer opnieuw nieuwe uitdagingen. Je mag blijven leren.

Ik heb in alle groepen lesgegeven en dat vind ik zo aantrekkelijk aan onderwijs, omdat je je zo steeds in verschillende leeftijdsgroepen kan verdiepen. Dit schooljaar geef ik les aan groep 3 samen met juf Anja en 1/2 a samen met juf Anita . Daarnaast mag ik ook 1 dag per week kinderen extra helpen, die dat nodig hebben en bewaak ik de kwaliteit van onze school.

Ik ben getrouwd en onze 3 volwassen kinderen zijn intussen uitgevlogen. In mijn vrije tijd ga ik graag een flink eind rennen in de natuur. Ik houd veel van lezen, tuinieren, muziek en het maken van culturele uitstapjes.

Ik hoop dat ik nog lang mag genieten van dit mooie werk in het onderwijs.

U kunt mij mailen via j.v.oosterbosch@kporoosendaal.nl